Over Bieke

Bieke, ik dus, is zoals de naam van mijn onderneming al zegt een persoon die altijd bezig is: Bezig met studeren, ontwerpen, hobby’s… noem maar op! 

Mijn liefde voor grafisch ontwerp startte in mijn vierde middelbaar. Omdat ik hierna het gevoel had dat er nog zoveel te leren viel, besloot ik verder te studeren aan de AP Hogeschool te Antwerpen in de richting Grafische & Digitale Media, waar ik mijn bachelor heb behaald.

Dat ik mijn grafische skills in kan zetten voor andere is het mooiste wat ik kan doen. 

Bieke in het kort:

 • Creatief
 • Nieuwsgierig
 • Leergierig

Bezig met...

 • Volledige huisstijl van A tot Z
  • logo, visitekaartjes, sociale media…
 • Drukwerk
  • posters, flyers, brochures…
 • Gelegenheidsdruk
  • geboortekaartjes, communiekaarten, trouwuitnodigingen…
 • Presentaties
  • PowerPoint, Keynote, Interactieve PDF…
 • Illustraties
 • Fotoshoots

Hoe verloopt een samenwerking?

 1. Korte briefing: met een korte briefing bedoel ik een mailtje of een simpel berichtje via Messenger, Whatsapp, LinkedIn,… waarin jij vertelt wat je nodig hebt en waarmee ik jou kan helpen. Prikkelt het om een samenwerking aan te gaan? Dan plannen wij een gesprek.
 2. Gesprek: in dit gesprek, op locatie of online met een koffietje, bespreken wij het volledige project. Zo’n gesprek duurt meestal een uur en is gratis. Wat belangrijk is in dit gesprek is dat alles tot de puntjes duidelijk is en dat we op dezelfde golflengte zitten. Ook wordt er een prijs vastgesteld en een deadline. Na dit gesprek ga ik aan de slag!
 3. Ik ga aan de slag: in deze fase werk aan jouw project. Met veel aandacht en plezier zorg ik voor een voorstel of een aantal voorstellen die ik via mail of in gesprek voorstel voor feedback of goedkeuring, dit mag jij volledig bepalen.
 4. Feedback: indien je content bent met een van de voorstellen slagen we deze stap over maar als jij toch niet tevreden bent met het ontwerp of de lay-out is er ruimte voor aanpassingen. Ben je helemaal verkocht aan een voorstel? Dan maak ik jouw bestanden klaar voor gebruik.
 5. Resultaat: in de laatste fase is ons project zo goed als klaar. Ik lever jouw bestanden met de hoogste kwaliteit en zorg.