Over Bieke

Bezig Bieke werd opgericht in 2021 als een student onderneming dat uitgroeide tot een zelfstandige zaak in bijberoep.

Met Bezig Bieke doe ik wat ik graag doe; mensen helpen door mijn creatieve vaardigheden. Zo heb ik al aan een aantal leuke projecten mogen werken en daardoor fijne mensen leren kennen. Elk project is uniek voor mij en wordt met de grootste zorg behandeld.

Bezig met...

 • (Re)branding
 • Opmaken van een brand personality, merk verhaal/strategie
 • Logo-ontwerp
 • Illustratieve projecten
 • Verpakkingen
 • Lay-out werk van brochures, posters, flyers…

Hoe verloopt een samenwerking?

 1. Er is een idee: Jij hebt een idee en zoekt iemand creatief om jouw te helpen. Hier komt Bezig Bieke in the picture. Me bereiken kan je via mail, of een bericht via je favoriete social media berichtenplatform. Overtuigd voor een samenwerking? Dan zijn we klaar voor ons eerste gesprek!
 2. Briefing opstellen: Samen, met een tasje koffie of thee, stellen we een briefing op. Wat moet er gebeuren? Tegen wanneer? We bespreken alles tot de puntjes.
 3. Creëer fase: Aan de hand van onze briefing ga ik aan de slag. Stap voor stap komen we samen dichter bij het eindresultaat
 4. Feedback fase: We sturen samen het idee bij tot een eindresultaat.
 5. Eindresultaat: Ofwel de TADA fase genoemd! Ook na het eindresultaat kan je op Bezig Bieke rekenen voor bijsturing of bijkomende projecten.

Overtuigd? Aarzel dan zeker niet mij een berichtje te sturen!